Hoe werkt het?

Wanneer je een BBQ Boot wilt gaan boeken is het natuurlijk goed om te weten hoe dat precies in zijn werk gaat. Op deze pagina lees je er alles over. Heb je na het lezen toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Een uitje bij de BBQ boot

Hoe gaat dat in zijn werk?

Reserveren

Wanneer je jezelf al helemaal ziet zitten op een van onze BBQ boten, is het belangrijk om eerst een reservering te maken. Dit gaat heel eenvoudig via het boekingsformulier op onze website. Je geeft aan wanneer en met hoeveel personen je komt en welk arrangement en eventuele extra's jullie willen.

Aan boord

Op de dag zelf verzamelt jouw groep zich op onze locatie en stapt iedereen aan boord. Wij zullen het door jullie gekozen arrangement, de drankjes en eventuele extra's gekoeld aanleveren in een koelbox. Deze nemen jullie mee aan boord waarna jullie 2,5 uur lang kunnen varen, barbecueën en genieten

Genieten

Eenmaal aan boord van jullie eigen BBQ boot kunnen jullie 2,5 uur gaan varen, barbecueën en genieten op het water van de Leien. Onder het genot van een van onze heerlijke arrangementen geniet je van een rustgevende omgeving, prachtige natuur en natuurlijk jouw gezelschap.

De BBQ Boot boeken

Hoe werkt dat?

Een reservering maken bij de BBQ boot is zo geregeld. Voordat je een reservering maakt is het goed om te weten met hoeveel personen je bent, en wat ieders voorkeur heeft met betrekking tot het eten.

Bij de BBQ boot houden we van blije gezichten. Daarom zetten we alles op alles om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij ons kun je terecht voor de gezelligste en meest onvergetelijke uitjes voor iedere gelegenheid. Of je nou iets te vieren hebt, een teamuitje wilt gaan doen of gewoon een enorme barbecue fanaat bent, bij deBBQboot zit je gegarandeerd goed.

De BBQ Boot boeken

Binnen een paar klikken heb je jouw uitje al geregeld. Hieronder vind je de stappen die je doorloopt om je reservering definitief te maken.

Stap

1.

Bij deBBQboot.nl kun je 7 dagen per week een reservering maken om een BBQ boot te huren. Onze tijdvakken duren 2,5 uur, en worden iedere boekingsdag opgedeeld in 2 tijdvakken (middag en avond).

Kies de door jouw gewenste datum en het tijdvak waarop jullie bij ons willen komen genieten.

Stap

2.

Bij de tweede stap geef je niet alleen aan met hoeveel mensen je wilt komen, maar ook welk arrangement een ieder wil hebben. Je kunt kiezen uit het Hamburger menu, BBQ menu en High Tea arrangement. Uiteraard zijn alle arrangementen ook verkrijgbaar als vega variant. Daarnaast geef je aan welke drankjes een ieder wil hebben. Wij zorgen er dan voor dat alles aanwezig is en de koelbox aan boord is. Zo hoeven jullie niet te wachten en kunnen jullie meteen genieten van het uitje op de BBQ boot.

Stap

3.

Op de door jullie uitgekozen dag verzamel je je met je groep op het afgesproken tijdstip op onze locatie bij Paviljoen de Leyen in Rottevalle. Zorg ervoor dat jullie op tijd aanwezig zijn zodat je de volledige 2,5 uur kunt benutten. Wij zorgen ervoor dat jullie koelboxen volgeladen aan boord staan en de BBQ boten klaar zijn om het water op te gaan. Na een kort maar krachtige uitleg kunnen jullie zelfstandig rondvaren op de het water van de Leien en omgeving, en gaan genieten van de BBQ. Zodra jullie klaar zijn na 2,5 uur kunnen jullie op dezelfde plek weer aanmeren.

Veelgestelde vragen over De BBQ Boot

Vragen over onze boten

Vragen over boeken

Vragen over onze arrangementen

Overige vragen

Vragen over onze boten

Vragen over boeken

Vragen over onze arrangementen

Overige vragen

Deze mensen gingen je voor!

Johanna Nijboer

Onvergetelijke High Tea gehad met mijn vriendinnen bij de BBQ boot. Fijn ontvangst gehad door beide heren en het high tea arrangement viel bij iedereen erg in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Joachim van Gasse

Prachtige middag gehad met het voetbalteam als afsluiting van het seizoen. Kwaliteit van het vlees was super en na afloop nog lekker even op het terras gezeten bij De Leyen.

Koen Hoekstra

Mijn 40ste verjaardag gevierd met de familie bij de bbq boot. Het eten is goed verzorgd, ook voor de kids. Als je op zoek bent naar een unieke manier om je verjaardag te vieren is de bbq boot zeker weten een aanrader.

deBBQboot.nl - Alle rechten voorbehouden 2024 © - Design door Webfriesland

× Hoe kunnen wij je helpen?